Vierde editie TOP Nieuwsbus

1Op dinsdagmiddag 26 september laat TOP de  Nieuwsbus weer rijden voor alle leden en nieuwe leden van TOP. Tijdens de rondrit over Texel krijgen nieuwe TOP-leden de kans om zichzelf of hun bedrijf te presenteren. Meld je daar nu voor aan!

De afgelopen jaren kregen de deelnemers aan de Nieuwsbus unieke kijkjes achter de schermen bij verschillende bedrijven. Ook voor de komende editie is TOP nog op zoek naar bedrijven die hun deuren voor dit gezelschap willen openen. Voor u als ondernemer een kans om uw bedrijf onder de aanbracht te brengen, voor de deelnemers aan de Nieuwsbus een mooie kans om achter de schermen te kijken bij een mooi Texels bedrijf. Kortom: een win-win-situatie. Interesse? Meldt u dan aan bij het secretariaat. 

In de bus kunnen TOP (bestuurs)leden, raadsleden, organisaties en initiatieven zich in 5-10 minuten presenteren aan, of actueel nieuws delen met de aanwezige passagiers. Tevens zijn we op zoek naar locaties voor een

bedrijfsbezoek. De bus vertrekt om 13.30 uur uit Den Burg en TOP besluit de rondrit met een borrel. De Nieuwsbus biedt plaats aan maximaal vijftig belangstellenden, dus geef je op tijd op, in ieder geval vóór 12 september 2017.

Wanneer: dinsdag 26 september 2015

Hoe laat: 13:30 uur tot circa 18:00 uur. Opstappen 13:15 uur

Waar: parkeerterrein Burg. Koning Hal

Voor wie: alle belangstellenden opgeven voor 12 september 2017 bij het TOP secretariaat

De rondrit wordt georganiseerd door de TOP sectie Zakelijke Dienstverlening, maar is toegankelijk voor leden uit alle secties. Aanmelden voor een bedrijfsbezoek of bedrijfspresentatie in de bus kan via

het TOP secretariaat. Het sectiebestuur beslist over de uiteindelijke programma indeling en de nieuwsbus vindt alleen doorgang bij voldoende deelname.

Ondernemer uitgelicht

3f218fa4 32e9 870b b653 4946e9cf2de3

Paardenhotel een droom die uitkomt

Voor deze aflevering van

...

Twitter

TOP Texel - Texels Ondernemers Platform - Postbus 155 - 1790 AD DEN BURG Texel - E-mail:
ontwerp & techniek: Zilte Zaken i.s.m. WEBJONGENS © 2017